produkter

Hent brochure her:

plus 002

Plus

Harmoni i stuen

Foretrækker du smal eller bred ryg? 

Lukkede eller åbne sider ved armlænet? 

En stol eller en hel stue? Med Plus kan du kombinere 4 rygge, 3 typer armlæn, faste ben eller drejefod med en høj funktionalitet. Stolen og fodskamlen med faste ben fremstiller vi både i bøg og eg. Hvilestolens sæde og ryg kan reguleres, og du kan blandt meget andet få tilføjet en oppustelig lændestøtte. Stolens armlæn er også en god støtte, når man rejser og sætter sig, og det kan suppleres med el-betjent sædeløft. Plus omfatter desuden en sofagruppe med 2- og 3 personers sofaer samt en stol - alle med fast ryg. Kombinér med et sofabord i samme træfarve, så får stuen et ekstra plus. Plus-serien omfatter mere end 75 modeller. Der er således mange muligheder for at finde den hvilestol eller komplette indretning med sofa og sofabord der passer til dig og dit hjem.

casa 001

Casa

Den levedygtige klassiker.

De skandinaviske bløde linjer tegner stilen for Casa.

Casa er samtidig en rigtig Farstrupklassiker, som lever i bedste velgående. Også på gund af det solide snedkerhåndværk, der ligger i hvert eneste møbel.

Casa omfatter en hel serie møbler til stuen. Fra den funktionelle hvilestol, hvor sæde og ryg kan reguleres. Til de stilsikre sofamøbler - lænestole med høj og lav ryg, 2- og 3-personers sofaer samt sofaborde og fodskammel.

 

cantate 001

Cantate

Et friskt pust

Cantate er vor nyeste bud på en elegant og moderne hvilestol.

Kombinationen af formspændt og massiv bøg giver stolen lethed og styrke.

Med den ekstra bløde polstring får du hurtigt følelsen af velvære.