Back to Top

cantate 001

Cantate

Et friskt pust

Cantate er vor nyeste bud på en elegant og moderne hvilestol.

Kombinationen af formspændt og massiv bøg giver stolen lethed og styrke.

Med den ekstra bløde polstring får du hurtigt følelsen af velvære.

 

casa 001

Casa

Den levedygtige klassiker.

De skandinaviske bløde linjer tegner stilen for Casa.

Casa er samtidig en rigtig Farstrupklassiker, som lever i bedste velgående. Også på gund af det solide snedkerhåndværk, der ligger i hvert eneste møbel.

Casa omfatter en hel serie møbler til stuen. Fra den funktionelle hvilestol, hvor sæde og ryg kan reguleres. Til de stilsikre sofamøbler - lænestole med høj og lav ryg, 2- og 3-personers sofaer samt sofaborde og fodskammel.

 

duet 001

Duet

Én stol, utallige valg
Duet er stolen, der indretter sig efter dig. Efter din krop, dine behov og din smag. Stolen findes i to varianter. Den ene har polstring med flade kanter og franske udvendige sømme - den anden har traditionelle rundede kanter. Begge typer findes i en standard og en smal udgave, og alle modeller giver et godt tilbagelænet liv med trinløs regulering af sæde og ryg. Du kan også vælge en indbygget fodhviler - med elbetjening eller manuel regulering. Derudover har Duet en stor palet af ekstra tilbehør - for eksempel oppustelig lændestøtte, bakker og hjul. En gennemtænkt hvilestol, som hverken går på kompromis med design eller funktion.

jupiter 001

Jupiter

Ta' højde for stort og småt
Med ganske enkle midler kan vi sørge for, at stuens bedste stol passer både til dig og til stilen i stuen. Jupiter findes i to variationer, hvor du enten kan vælge den specielle polstring med franske udvendige sømme eller en traditionel polstring med rundede kanter og en lidt højere ryg. Sædehøjden tilpasser vi individuelt, og du kan vælge armlæn med eller uden polstring. Så sæt dig godt til rette. Med fodskammel, måske. Og nyd at regulere sæde og ryg, som det passer bedst - glidende og trinløst. At stofvalget betyder meget for det indtryk man har af en stol, ses tydeligt på Jupiter. Her kan du selv bestemme hvor ung du vil være.

lux 001

Lux

Komfort efter mål
Lux er indbegrebet af Farstrups speciale:

En skræddersyet hvilestol i en elegant streg. Og med trinløs regulering af sæde og ryg. Du kan vælge mellem to rygge og 3 armlæn. Og i butikken sørger vi for at tage mål, så en rigtig sædehøjde og sædedybde giver mange gode timer i stolen. Erfaringen siger dog, at stolen alligevel har det med at tiltrække andre interessede...

plus 002

Plus

Harmoni i stuen

Foretrækker du smal eller bred ryg? 

Lukkede eller åbne sider ved armlænet? 

En stol eller en hel stue? Med Plus kan du kombinere 4 rygge, 3 typer armlæn, faste ben eller drejefod med en høj funktionalitet. Stolen og fodskamlen med faste ben fremstiller vi både i bøg og eg. Hvilestolens sæde og ryg kan reguleres, og du kan blandt meget andet få tilføjet en oppustelig lændestøtte. Stolens armlæn er også en god støtte, når man rejser og sætter sig, og det kan suppleres med el-betjent sædeløft. Plus omfatter desuden en sofagruppe med 2- og 3 personers sofaer samt en stol - alle med fast ryg. Kombinér med et sofabord i samme træfarve, så får stuen et ekstra plus. Plus-serien omfatter mere end 75 modeller. Der er således mange muligheder for at finde den hvilestol eller komplette indretning med sofa og sofabord der passer til dig og dit hjem.