Jensen Hvilestole

Tom Jensen har gennem en længere årrække markedsført og solgt Farstrup Comfort stole over det meste af Sjælland. I den store butik i Slotscentret kan man se og prøve mange forskellige modeller og typer inden for læne-, hvile- og funktionsstole ligesom butikken også byder på diverse tilhørende møbler, så som sideborde, sofaborde, belysning mv.

Vores åbningstider: 

Farstrup Comfort

Farstrup blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens transport af de store trækævler foregik med hestevogn.

Fabrikationen af stole begyndte først 1918 og blev dermed grundlaget for den vækst, der prægede Farstrup Furniture frem til i dag. I 1950- og 60érne tog stoleproduktionen for alvor fart og virksomheden har siden da produceret millioner af stole i bedste kvalitet.

Møbelhåndværket er altafgørende hos Farstrup Furniture og er stadig ”Made in Denmark”. Fælles for alle vores møbler, er det ædle træ, som oftest er mere end 100 år gammelt, kvaliteten af forarbejdningen og naturligvis kun de bedste læder- og stofkvaliteter